Pesto er et super godt italiensk condiment til alvendens retter og kan laves i alle mulige variationer. Jeg bruger gerne denne mandel-spinat pesto, når jeg laver krydrede madpandekager til morgenmad.

Her er lidt inspiration til morgenmad eller let frokost – krydrede pandekager med serrano skinke og parmesan.

Andre gode pestoer f.eks. den traditionelle røde pesto af soltørrede tomater, Valnøddepesto gulerodspesto.

Ingredienser

  • 4 håndfulde Baby spinat
  • 40 g Mandler
  • 1 fed hvidløg
  • 4 spsk. Olivenolie
  • Salt
  • Peber

Opskrift på mandel-spinat pesto

  1. Snut og hak mandlerne og kom dem i en blender. Pil og hak hvidløget groft og kom det ligeledes i blenderen.
  2. Kom Spinat, olivenolie samt salt og peber i blenderen og kør det hele sammen til konsistensen er smooth, men stadig en anelse chunky og grov.
  3. Smag til med salt og peber.